/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Deputații din Pro Moldova cer audierea ministrului de Interne și a secretarului de stat al Ministerului Sănătății

missing
02 februarie 2021, ora 12:20

Deputații grupului parlamentar „Pro Moldova” cer audierea ministrului de Interne, Pavel Voicu, și a secretarului de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Tatiana Zatîc, în legătură cu situația alarmantă și întârzierea campaniei de informare privind imunizarea împotriva coronavirusului.

Potrivit unui comunicat emis de „Pro Moldova”, grupul parlamentar a depus un demers în acest sens la Biroul Permanent al Parlamentului pentru includerea subiectelor în ordinea de zi a primei ședințe din această sesiune parlamentară.

„Pro Moldova” cere Biroului Permanent includerea pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Parlamentului a șase proiecte prioritare care vizează, între altele, pensia anticipată pentru cei care au pierdut locul de muncă în ultimul an și sunt aproape de vârsta de pensionare, suport pentru familiile cu copii de vârstă preșcolară și școlară pentru perioadele de carantină, votul de două zile pentru diasporă, precum și compensarea tratamentului la domiciliu pentru persoanele infectate cu Covid-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram