Știați că în Republica Moldova cea mai mare organizație de caritate non-profit este AO „CONCORDIA. Proiecte Sociale”? CONCORDIA Moldova a reușit numai în anul 2020 să ajute peste 3 534 de persoane social vulnerabile din peste 46 de localități ale țării, dintre care aproximativ 1 877 sunt copii nevoiași sau rămași fără ocrotire părintească.

Pentru a fi avocatul și vocea atâtor săraci și orfani, eforturile și cheltuielile sunt enorme. De aceea, pentru că în perioada 01 Ianuarie – 30 Aprilie fiecare din noi are în responsabilitatea sa, depunerea declarației pe venitul anual, CONCORDIA Moldova vă invită să vă exercitați și dreptul civic de a gestiona o parte din acești bani, prin aplicarea mecanismului de 2 %. Astfel, contribuiți la îmbunătățirea situației comunității noastre.

Tot ce trebuie să faceți este să:

  1. Mergeți la oricare dintre oficiile Inspectoratului Fiscal, să completați formularul CET 18 – Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit.
  2. La ultima rubrică din formular – secțiunea Facultativă, să indicați în dreptul câmpului M1 – codul fiscal al organizației noastre –1011620006720.

ATENȚIE! Desemnarea a 2% nu presupune achitarea unei taxe suplimentare!

Ajutați ca aceste persoane nevoiașe să primească în continuare un sprijin, o masă caldă și speranța în ziua de mâine, redirecționând 2% din impozitul pe venitul anual către AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!