/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ TANDEM te iubește! Simte dragostea noastră chiar de astăzi

missing
03 februarie 2021, ora 09:40

Iubirea înseamnă grijă, atingere, bucurie și confortul de a fi mereu alături și a nu te plictisi. Cu mobilierul de la TANDEM, toate acestea sunt posibile! Tu iubești confortul, iar nouă ne place să ți-l oferim!

În cinstea Zilei Îndrăgostiților, TANDEM oferă reduceri de până la 14% la întreaga gamă de mobilier! Paturi, saltele, canapele, dulapuri, mese și scaune, fotolii și multe altele pentru confortul casei tale.

Atenție! Promoția este valabilă până pe 14 februarie, în funcție de disponibilitatea mărfurilor pe stoc! Grăbește-te să profiți de ofertă!

Dăruiește -ți grijă și dragoste ție și celor dragi.

Vino în showroom-ul de la Petricani, 15/1 și alege-ți „perechea” ta de reduceri.

De la TANDEM cu dragoste!

Pentru detaliile promoției sună la numărul: 079 057 770. Întreaga gama de produse o găsești pe site-ul: www.tandem.md.

Informații suplimentare:

TANDEM este o fabrică de mobilă, care deja de 18 ani, oferă o gamă largă de mobilier pentru casă și nu numai: de la canapele, paturi și dulapuri, până la mese, saltele și bean-bag-uri.

De asemenea, are un showroom separat de mobilă pentru copii, situat la adresa: Chișinău, strada Petricani, 15/1.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram