Iubirea înseamnă grijă, atingere, bucurie și confortul de a fi mereu alături și a nu te plictisi. Cu mobilierul de la TANDEM, toate acestea sunt posibile! Tu iubești confortul, iar nouă ne place să ți-l oferim!

În cinstea Zilei Îndrăgostiților, TANDEM oferă reduceri de până la 14% la întreaga gamă de mobilier! Paturi, saltele, canapele, dulapuri, mese și scaune, fotolii și multe altele pentru confortul casei tale.

Atenție! Promoția este valabilă până pe 14 februarie, în funcție de disponibilitatea mărfurilor pe stoc! Grăbește-te să profiți de ofertă!

Dăruiește -ți grijă și dragoste ție și celor dragi.

Vino în showroom-ul de la Petricani, 15/1 și alege-ți „perechea” ta de reduceri.

De la TANDEM cu dragoste!

Pentru detaliile promoției sună la numărul: 079 057 770. Întreaga gama de produse o găsești pe site-ul: www.tandem.md.

Informații suplimentare:

TANDEM este o fabrică de mobilă, care deja de 18 ani, oferă o gamă largă de mobilier pentru casă și nu numai: de la canapele, paturi și dulapuri, până la mese, saltele și bean-bag-uri.

De asemenea, are un showroom separat de mobilă pentru copii, situat la adresa: Chișinău, strada Petricani, 15/1.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!