/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

La intrarea în Băcioi, un şofer s-a convins că nu are o maşină deloc sportivă. Vezi ce a păţit într-o curbă

missing
03 februarie 2021, ora 11:50

Regulamentul Circulaţiei Rutiere, dar şi lecţiile de la şcolile auto, îi învaţă pe viitorii şoferi că este necesar de frânat înainte de a intra în curbe, pentru a le aborda în siguranţă şi a reduce ruliul.

Nu toţi însă practică acest lucru, motiv pentru care se pot pomeni în situaţii care mai de care neplăcute sau periculoase. Maşinile celor mai mulţi moldoveni nu sunt de talie sport, cu direcţie mai ascuţită, care să le permită deplasarea prin curbe fără a călca semnificativ pe pedala de frână. Citeşte continuarea şi vezi imaginile video disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram