/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Podul peste Răut, de lângă satul Ștefănești din raionul Floreşti, a fost dat în exploatare

missing
03 februarie 2021, ora 13:40

Astăzi a fost dat în exploatare podul de peste râul Răut, parte a drumului național G52, care face conexiunea dintre satele Prodănești, Ștefănești, Ciutulești și Cașunca din raionul Florești.

În componența comisiei de recepție la terminarea lucrărilor, reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii, Administrației de Stat a Drumurilor împreună cu reprezentanții Administrației Publice Locale, Consiliului Raional și Inspectoratului Național de Securitate Publică au evaluat calitatea lucrărilor de construcție a podului peste râul Răut și au semnat actele de recepție, acesta fiind dat în exploatare. Află mai multe şi cât s-a cheltuit pe lucrări, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram