/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ai ratat Programul Prima Casă? Mai ai o șansă! Află ce alternative avantajoase găsim pe piaţă pentru moldovenii care lucrează în țară dar și pentru cei din diasporă

03 februarie 2021, ora 09:47

Creditul Prima Casă a oferit familiilor din Moldova speranța și bucuria de a avea propria locuință. Dezamăgirea este însă că mulți dintre cei care vor să aplice la acest program nu sunt eligibili, dar puţini sunt cei care s-au gândit că există soluţii alternative cu criterii de eligibilitate mai simple.

Multe bănci au lansat de câteva luni bune credite similare celor Prima Casă, care oferă o sumă mai mare pentru același termen lung şi cu mai puţină birocraţie. Există oferte și pentru cetățenii noștri care lucrează peste hotarele țării, dar își doresc o locuință în Moldova.

Ofertele similare Prima Casă se adresează şi celor care au deja o locuinţă, de orice suprafață. Vârsta aplicantului nu are plafon, iar suma maximă pe ca o poate primi un client prin aceste credite este nelimitată, iar costurile sunt la fel de mici ca şi la creditele Prima Casă. De exemplu, prima rată este la fel de mică începând cu 15-30%.

Pentru cetățenii noștri care activează peste hotarele țării aportul inițial al creditului este de 30 %. În condițiile de eligibilitate intră activitatea oficială într-un stat străin timp de minim șase luni. Suma creditului nu trebuie să depășească 2,5 mln de lei și vârsta aplicantului nu trebuie să fie mai mare de 70 de ani. Dobânda unui asemenea credit este chiar mai avantajoasă de cât cea a Programului Prima Casă și anume 5%.

Știm că nu este ușor să accesezi un credit imobiliar de sinestător, contactează specialiștii ipotecare și primește consultanță GRATUITĂ pentru oferte personalizate de ipotecă.

Solicită informații aici: https://proimobil.md/ro/euproprietar

Sună acum: +373 68 777 301

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram