Filmul despre „palatul lui Putin” a fost difuzat pe pagina unui post de televiziune din Ekaterinburg. Site-ul canalului TV a fost spart în această noapte, au anunțat reprezentanții postului TV, scrie TV Rain

Sursa scrie că cei care accesau pagina postului de televiziune erau redirecționați către investigația despre Palatul care ar aparține președintelui rus Vladimir Putin.

Angajații televiziunii spun că investighează cum a fost spart pagina „Canalului patru”.

Anterior, BBC a raportat anterior despre misteriosul palat în 2012, citând un fost asociat de afaceri al lui Putin care a pretins că palatul a fost construit după specificațiile sale pentru uz personal – dar un purtător de cuvânt a respins acuzațiile la acea vreme. Proprietatea a apărut din nou în vizor în urma publicării documentarului de către echipa lui Alexei Navalnîi. Ancheta a presupus că proprietatea a costat 1,3 miliarde de dolari și este „cea mai mare mită din istorie”.

Președintele rus a negat în direct că el sau familia sa dețin imobilul și a descris videoclipul ca fiind „plictisitor”. Oligarhul rus Arkady Rotenberg spune că el este proprietarul vilei opulente de la Marea Neagră și nu președintele Vladimir Putin, așa cum susținea oponentul președintelui rus Alexei Navalnîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!