/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Investigația despre „Palatul lui Putin”, difuzată pe site-ul unei televiziuni din Rusia. Pagina postului TV a fost spartă

03 februarie 2021, ora 11:41

Filmul despre „palatul lui Putin” a fost difuzat pe pagina unui post de televiziune din Ekaterinburg. Site-ul canalului TV a fost spart în această noapte, au anunțat reprezentanții postului TV, scrie TV Rain

Sursa scrie că cei care accesau pagina postului de televiziune erau redirecționați către investigația despre Palatul care ar aparține președintelui rus Vladimir Putin.

Angajații televiziunii spun că investighează cum a fost spart pagina „Canalului patru”.

Anterior, BBC a raportat anterior despre misteriosul palat în 2012, citând un fost asociat de afaceri al lui Putin care a pretins că palatul a fost construit după specificațiile sale pentru uz personal – dar un purtător de cuvânt a respins acuzațiile la acea vreme. Proprietatea a apărut din nou în vizor în urma publicării documentarului de către echipa lui Alexei Navalnîi. Ancheta a presupus că proprietatea a costat 1,3 miliarde de dolari și este „cea mai mare mită din istorie”.

Președintele rus a negat în direct că el sau familia sa dețin imobilul și a descris videoclipul ca fiind „plictisitor”. Oligarhul rus Arkady Rotenberg spune că el este proprietarul vilei opulente de la Marea Neagră și nu președintele Vladimir Putin, așa cum susținea oponentul președintelui rus Alexei Navalnîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram