/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Transfer frumos pentru unul dintre jucătorii naționalei. Nicky Cleșcenco a semnat cu FC Sion, în prima ligă elvețiană

03 februarie 2021, ora 07:45

Transfer frumos pentru unul dintre jucătorii naționalei noastre de tineret. Este vorba despre Nicky Cleșcenco, fiul lui Sergiu Cleșcenco – cel mai bun marcator din istoria selecționatei noastre. Cleșcenco jr. a semnat cu o echipă din prima ligă a Elveției.

Noua echipă a lui Nicky Cleșcenco este una cu tradiții. În trecut, FC Sion a fost de două ori campioană a Elveției și a triumfat de 13 ori în Cupă. De asemenea, aici a mai evoluat și legendarul Gennaro Gattuso, iar în prezent, antrenor este un alt campion mondial, în componența Squadrei Azzura, Fabio Grosso. Potrivit surselor noastre, înțelegerea dintre Nicky Cleșceno și FC Sion va fi valabilă până pe 31 decembrie 2024. Tatăl tânărului fotbalist, renumitul Sergiu Cleșcenco, consideră că, la etapa actuală, transferul în Elveția este o decizie bună pentru fiul său.

SERGIU CLEȘCENCO, SELECȚIONERUL NAȚIONALEI DE TINERET: „Eu sper că este un pas foarte bun. Liga elvețiană este specifică pentru juniori de vârsta lui. În primul rând, o să aibă timpul de joc și o aibă antrenamente bune. Să aibă posibilitatea să facă încă un pas înainte”.

NICKY CLEȘCENCO, JUCĂTOR, FC SION: „Campionatul Elveției este socotit ca o trambulină, pentru a progresa și pentru a avea șanse de a te arăta top campionatelor din Europa. Cred că este un pas foarte bun pentru cariera mea”.

Nicky Cleșcenco este un atacant în vârstă de 19 ani, care înainte de Sion a evoluat la Uniao de Leiria, în Portugalia. Acesta a jucat șapte meciuri pentru naționala noastră U21, iar unul dintre ele a fost contra Belgiei, când ”tricolorii mici” s-au impus cu 1 la 0.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram