Un bărbat în vârstă de 58 de ani, locuitor al raionului Edineț este cercetat penal pentru omor. Acesta a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. 

Poliția din Edineț a fost sesizată la data de 3 februarie, de către o femeie care a decllarat că a depistat cadavrul cumnatului său în vârstă de 51 de ani, la domiciliul acestuia.

Ajunși la fața locului, membrii grupului operativ al Inspectoratului de Poliție Edineț au stabilit că la 30 ianuarie, victima, împreună cu un consătean de-al său, ar fi consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Astfel, suspectul și-ar fi îmbrâncit amicul care a căzut la podea, cauzându-i vătămări corporale în regiunea capului. În urma acestora, bărbatul a decedat. 

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă de la 10 la 15 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!