/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Minori din capitală, „comercianți” de droguri. Oamenii legii au ridicat zeci de pachețele cu narcotice

missing
04 februarie 2021, ora 15:24

Patru tineri au fost reținuți fiind suspectați de trafic de droguri. Aceștia au fost observați de polițiștii IP Ciocana având un comportament suspect.

Aceștia s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 14 și 17 ani și doi tineri de 21 de ani, locuitori a capitalei. În cadrul procesului de documentare polițiștii au depistat asupra lor 46 pachețele din folie de staniol în care se afla conținut vegetal cu miros specific ,,Himari”.

Suspecții au fost escortați la Inspectoratul de Poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cazul minorilor, părinții acestora fiind chemați să se prezinte la Instecptorat.

Toate pachețelele depistate asupra lor au fos ridicate, iar în cadrul acțiunilor procesual penale tinerii au declarat că urmau să plaseze pachețele cu droguri în ascunzișuri ca ulterior sa fie comercializate.

Aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind documentați contravențional și penal pentru comiterea furturilor. În cazul în care le-ar fi reușit să vândă drogurile, suspecții ar fi obținut un profit estimat la suma de 10000 de lei.

Probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Tinerii sunt cercetați în stare de libertate pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Dacă vor fi găsii vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram