/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Naționala noastră la futsal a obținut un egal important, contra Slovaciei

missing
04 februarie 2021, ora 07:15

Un nou rezultat uriaș pentru selecționata noastră de futsal. În al doilea meci al preliminariilor, contra Slovaciei, echipă clasată mai sus cu 30 de poziții, „băieții noștri” au obținut un egal important, scor 4 la 4. După meci, „tricolorii” au intrat în direct cu noi, din Slovacia, și ne-au povestit despre emoțiile trăite.

Meciul contra Slovaciei nu a început deloc bine pentru „tricolori”. Ei au încasat două goluri rapide, însă, până la pauză, au restabilit egalitatea, prin Constantin Burdujel și Andrian Lașcu. În a doua repriză, datorită golurilor marcate de Sergiu Nicolaiciuc și Andrei Negară, băieții noștri chiar au condus cu 4 la 2. Dar, gazdele au egalat, pe final de meci.

ANDRIAN LAȘCU, JUCĂTOR, SELECȚIONATĂ: „Un meci mare făcut de noi, de toată echipa. Dorința a fost extrem, extrem de mare la noi în echipă, la toți băieții. Bravo tuturor băieților, pentru dăruirea, pe care au avut-o”

SERGIU NICOLAICIUC, JUCĂTOR, SELECȚIONATĂ: „Chiar dacă suntem o țară mică, trebuie să visăm și să luptăm, că altceva nu ne rămâne. Trebuie doar să credem și să luptăm. Și să visăm, cum am mai zis-o.”

ANDREI NEGARĂ, JUCĂTOR, SELECȚIONATĂ: „Noi am venit ca să obținem măcar un egal și am reușit acest lucru. Noi ne motivăm, în fiecare meci, doar să învingem.”

SERGIU TACOT, CĂPITANUL SELECȚIONATEI: „Ne păstrăm șansele de a ne califica direct la Campionatul European. Și pot spune  că într-adevăr e cel mai important meci pe care l-am jucat alături de băieți.”

CONSTANTIN BURDUJEL, JUCĂTOR, SELECȚIONATĂ: „Suntem enorm de bucuroși. Și vă mulțumim la toți că ne susțineți. Simțim susținerea voastră și vă mulțumim.”

După primele două etape ale preliminariilor, naționala noastră are în cont patru puncte, obținute după victoria cu Grecia și remiza cu Slovacia. Următoarele două partide ale tricolorilor vor fi contra Azerbaidjanului, la începutul lui martie: una acasă, la Ciorescu, și alta – în deplasare.

Primul loc din grupă va merge direct la Campionatul European. Dar, va exista o șansă bună și pentru locul secund. Cele mai bune șase echipe de pe locul doi, identificate în toate cele opt grupe preliminare, vor accede și ele la turneul final, din rol de lucky loser.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram