Renumitul actor Christopher Plummer a murit la vârsta de 91 de ani. Acesta a devenit cunoscut pentru filmul „Sunetul muzicii” lansat cu un succes uriaș în 1965, scrie The Guardian

Actorul  a câştigat un Oscar în 2012 pentru interpretarea din „Beginners”, devenind cel mai în vârstă actor din toate timpurile care câştigă un premiu al Academiei la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”.

Christopher Plummer a fost recompensat cu două premii Tony. În film, a apărut în „The Insider”, „12 Monkeys”, „Star Trek VI: The Undiscovered Country” şi „A Beautiful Mind”, şi şi-a împrumutat vocea pentru „Up”, „An American Tale” şi pentru serialul de televiziune „Madeline”.

A primit prima nominalizare la Oscar pentru portretizarea lui Lev Tolstoi în „The Last Station” (2009). În anul 2018, acesta a devenit cel mai în vârstă actor selectat după ce l-a înlocuit pe Kevin Spacey în rolul J. Paul Getty în ultimul moment în “All the Money in the World”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!