/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Horoscop de weekend: Ce zodie va descoperi soluții pentru problemele cu care se confruntă

missing
06 februarie 2021, ora 07:36

Horoscop Berbec – 6 februarie 2021: Ai parte de o zi frumoasă, cu numeroase momente în care vei descoperi că nu ți-ai pierdut calitățile, doar ai uitat, pentru scurt timp, de ele și de influența pe care o au asupra vieții tale.

Horoscop Taur – 6 februarie 2021: Ești dispus să lași de la tine, să slăbești puțin încordarea, chiar dacă nu ai obținut ce ți-ai dorit. Îți va face bine să te așezi, să îți recapeți liniștea și apoi să judeci la rece ceea ce te supără.

Horoscop Gemeni – 6 februarie 2021: Vezi altfel lumea și oamenii ți se par mai veseli, mai calmi, poate și pentru că ești într-o dispoziție mai senină. Ai ocazia să dovedești că ai înțeles bine problemele din cuplu și felul în care pot fi rezolvate.

Horoscop Rac – 6 februarie 2021: Sigur că îți poți face viața mai frumoasă și nici nu e chiar așa de greu. E de ajuns să oprești șirul dorințelor neîmplinite, să le impui să tacă, ca să nu-ți mai tulbure liniștea zi de zi.

Horoscop Leu – 6 februarie 2021: Ai ocazia de a vedea cât de solidă este relația de cuplu sau orice alt parteneriat în care ești implicat. Momentele de apropiere de astăzi nu se compară cu nimic din ce ai trăit până acum.

Horoscop Fecioară – 6 februarie 2021: Sunt șanse să descoperi o soluție foarte bună pentru o problemă de serviciu sau de sănătate, a ta sau a unui apropiat. Vei avea motive să zâmbești, dacă nu chiar să te bucuri.

Horoscop Balanță – 6 februarie 2021: Ai acces la inima celor dragi, neîngrădit, dar cu condiția să te apropii cu cele mai bune intenții. Poate fi momentul unor împăcări dulci sau, cel puțin, al unor discuții revelatoare.

Horoscop Scorpion – 6 februarie 2021: Ești legat de casă și de familie cu legături care nu pot fi distruse. A venit momentul să ții cont de aceste lucruri și să le acorzi importanța cuvenită.

Horoscop Săgetător – 6 februarie 2021: Ai putea intra în contact cu oameni speciali cu care să ai discuții pe măsură, profund revelatoare. Sau să întâlnești oameni obișnuiți, care îți vor permite ție să strălucești, prin calitățile tale.

Horoscop Capricorn – 6 februarie 2021: Ai ocazia să decizi, în taina inimii tale, cum să măsori valoarea unui om și cum ai vrea, în același timp, să-ți fie măsurată ție valoarea de altcineva.

Horoscop Vărsător – 6 februarie 2021: Te afli într-un moment aproape magic, în care poți lăsa în urmă balastul unor experiențe care nu au fost pe placul tău, pentru a reține partea lor bună, utilă.

Horoscop Pești – 6 februarie 2021: Ai acces nelimitat la informații din surse mai puțin obișnuite, adică ai fir direct cu propria intuiție care îți poate spune orice. Este suficient să te întrebi, în liniștea inimii tale, ceva și vei primi răspunsul.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram