/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Un incendiu a izbucnit în această noapte într-un bloc de locuit de la Botanica. Pompierii au salvat trei oameni

missing
06 februarie 2021, ora 10:12

Un incendiu a izbucnit în această noapte într-un bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei. Pompierii, care au intervenit la fața locului, au stabilit că flăcările au izbucnit într-o debara de la etajul șapte. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:17. Salvatorii au anunțat că incendiul a fost localizat către ora 01:41.

În timpul intervenției, salvatorii au evacuat trei persoane din apartamentele vecine, pentru a evita intoxicarea acestora. Potrivit IGSU, focul a distrus mai multe bunuri din debaraua afectată de foc. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram