/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Daimler AG anunţă Project Focus şi îşi schimbă denumirea. De ce este nevoie de asta

missing
08 februarie 2021, ora 10:49

Daimler AG a anunțat cea mai mare restructurare a afacerii sale de la “divorțul” său din 2007 de Chrysler. Concernul german intenționează să scoată de sub aripa sa divizia Trucks, cea care produce camioane, iar sub administrarea sa să includă şi divizia responsabilă de producția de autobuze (Daimler Buses).

Pregătirile pentru acest lucru au fost efectuate în 2019, când Daimler Trucks a fost transformată într-o societate pe acțiuni separată. Noua etapă implică scoaterea acțiunilor sale în ofertă publică la bursă (până acum toate sunt încă în posesia Daimler AG). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram