/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/Horoscop 8 februarie/ Racii trebuie să-și limiteze cheltuielile în următoarea perioadă

missing
08 februarie 2021, ora 07:11

Horoscop Berbec – 8 februarie 2021: Ai la dispoziție o zi care te invită la calm, la regăsirea toleranței sau la descoperirea motivelor pentru care ar fi mai bine să îi lași pe cei din jur să aleagă ce doresc, fără să le pui piedici.

Horoscop Taur – 8 februarie 2021: Reușești să te concentrezi foarte bine pe ceea ce dorești, dar nu și pe ceea ce ar trebui să faci ca să ajungi acolo. Poate și pentru că ai auzit promisiuni ispititoare pe care vrei să le crezi.

Horoscop Gemeni – 8 februarie 2021: Ai nevoie de un bun sfătuitor, de un prieten cu adevărat priceput, care nu doar să te cunoască, ci și să se priceapă la problemele cu care te confrunți acum.

Horoscop Rac – 8 februarie 2021: Poate că nu vei găsi cele mai bune soluții, pe termen scurt, pentru a te elibera de unele poveri financiare. Dar, cu siguranță, îți va fi mai bine, dacă vei limita cheltuielile, măcar de acum înainte.

Horoscop Leu – 8 februarie 2021: De la partenerii de bază vin semnale importante, dar tot tu trebuie să fii cel care face selecția necesară. Unele idei sunt bune, dar greu de realizat, necesită o pregătire serioasă.

Horoscop Fecioară – 8 februarie 2021: Ai putea câștiga un capital important de imagine la locul de muncă, având o idee strălucită sau mai multe. Este suficient să te exprimi, fără piedicile obișnuite, fie ele interioare sau exterioare.

Horoscop Balanță – 8 februarie 2021: Se conturează o șansă importantă de a spune lucrurilor pe nume, în sfârșit, și de a ajunge la un liman în relația cu o persoană dragă. Orice ar fi, un subiect de dispute se va închide.

Horoscop Scorpion – 8 februarie 2021: Ești inspirat, dar ai putea folosi această stare pentru un scop mai puțin nobil sau chiar pentru unul necinstit. Depinde de tine și de educația pe care ți-ai asigurat-o.

Horoscop Săgetător – 8 februarie 2021: Dialogurile redevin, pentru scurt timp, ceea ce ți-ai dorit în ultima vreme să fie și nu au mai fost. Poți primi informații de mare preț, pe care le vei putea folosi în viitorul apropiat.

Horoscop Capricorn – 8 februarie 2021: Ai cam ajuns la fundul sacului cu soluții miraculoase pentru problemele bănești și ar fi bine să privești situația cu mai mult realism, deși e greu, chiar și pentru tine.

Horoscop Vărsător – 8 februarie 2021: Ești capabil să rezolvi orice fel de problemă, puterea de concentrare este la cote înalte. Numai că te comporți copilărește și riști să risipești un potențial bun, doar pentru că nu ai chef de lucruri serioase.

Horoscop Pești – 8 februarie 2021: Inspirația este la cote maxime, dar în lipsa unui scop precis, către care să îți îndrepți atenția, ca să știi ce ai de făcut, nu vei reuși să descoperi mare lucru.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram