/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Radu Albot dă lovitura la Australian Open. Tenismenul nostru l-a eliminat pe Roberto Bautista-Agut

missing
09 februarie 2021, ora 10:28

Radu Albot dă lovitura la Australian Open. Tenismenul nostru l-a eliminat pe Roberto Bautista-Agut, al 13-lea cel mai bun tenismen al lumii. Albot a avut nevoie de patru seturi pentru a-l înfrânge pe iberic.

În primul tur al Openului australian, Radu Albot l-a avut de înfruntat pe Roberto Bautista-Agut – un fost jucător de TOP-10. Primul set a fost câștigat de spaniol, la tie-break. În partea a doua, însă, tenismenul nostru a venit cu o replică dureroasă la adresa adversarului, impunându-se cu 6 la 0.

În cel de-al treilea set, Albot a făcut break-ul devreme și, menținându-și avantajul, s-a impus cu 6 la 4. În debutul setului cu numărul patru, campionul nostru și-a pierdut serviciul, însă, a reușit, până la urmă, să reechilibreze balanța. Setul a avansat până în tiebreak, unde, de această dată, Albot a avut câștig de cauză. În turul doi de la Australian Open, Radu Albot se va bate cu Christopher O’Connell – unul dintre favoriții gazdelor.

Australianul de pe locul 121 a trecut surpriznător în primul tur de neamțul Jan-Lennard Struff.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram