/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/Horoscop/ Capricornii trebuie să țină cont de sfaturile celor din jur

missing
09 februarie 2021, ora 07:12

Horoscop Berbec – 9 februarie 2021: Ai mai mult curaj astăzi și vei îndrăzni să ajungi, măcar cu gândul, la finalul unui drum pe care ai pornit de puțin timp. Bine ar fi pentru tine, în primul rând, să îți evaluezi corect pașii următori.

Horoscop Taur – 9 februarie 2021: Poate fi un moment foarte bun, în care să te întorci singur de pe un drum periculos, pe care ai apucat să faci câțiva pași, dar simți că nu e în regulă ceva.

Horoscop Gemeni – 9 februarie 2021: Experiențele trăite și înțelese cum se cuvine până acum ar trebui să fie cel mai bun ghid al tău, care să te scoată din cele mai complicate situații.

Horoscop Rac – 9 februarie 2021: Cele mai cuminți gânduri, intenții și dorințe te pot ajuta să te eliberezi de multe poveri inutile care îți apasă dureros pe umeri. Vei învăța ceva nespus de prețios, dacă vei merge pe această cale.

Horoscop Leu – 9 februarie 2021: Poți primi sfaturi dintre cele mai prețioase de la persoane pe care le-ai respectat întotdeauna, dar nu pentru sfaturile lor. E de ajuns să fii sincer cu tine și vei înțelege că este ceea ce aveai nevoie să auzi.

Horoscop Fecioară – 9 februarie 2021: Ai ocazia să îți creionezi singur o idee salvatoare, care te conduce la rezolvarea unor probleme complicate, legate de bani sau de bunurile comune cu familia.

Horoscop Balanță – 9 februarie 2021: Din vorbele celor dragi poți înțelege mai mult decât intenționează aceștia să-ți spună și să ajungi la concluzii foarte utile pentru viitor.

Horoscop Scorpion – 9 februarie 2021: Ai ocazia de a ajunge la concluzii foarte utile în legătură cu activitatea ta profesională și valoarea a ceea ce oferi. O infuzie de realism rece te va ajuta să respecți anumite limite pe care ai fi vrut să le încalci.

Horoscop Săgetător – 9 februarie 2021: Sentimentele sunt cel mai bun indicator al calității relațiilor pe care ai reușit să le construiești cu cei dragi. Dacă sunt frumoase, ai motive de bucurie, dacă nu, ar fi bine să te pui pe treabă.

Horoscop Capricorn – 9 februarie 2021: De la cei din familie vin cele mai bune sfaturi și sugestii și de aceea ar fi bine să le asculți cu atenție. Problema e că tu nu cauți sfaturi în apropiere, de obicei.

Horoscop Vărsător – 9 februarie 2021: Din discuțiile aparent obișnuite, ai putea desprinde concluzii foarte profunde și utile, deși tonul sau subiectul ar putea fi cu totul altul.

Horoscop Pești – 9 februarie 2021: Din eforturile pe care le faci zi de zi poți învăța anumite aspecte ale vieții la care nu te-ai gândit niciodată sau nu le-ai acordat, poate, importanța cuvenită.

/

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram