/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră europeană: Noile Ford S-MAX Hybrid şi Galaxy Hybrid

missing
09 februarie 2021, ora 17:08

Anunţate acum un an, iată că Ford introduce pe piaţă modelele S-MAX Hybrid şi Galaxy Hybrid, după cum a şi promis. Ambele pot fi deja comandate şi puteţi întreba dealerul de la Chişinău despre disponibilitate, dacă vă interesează, pentru că cel puţin modelul S-MAX este disponibil în Moldova.

Ambele au primit sub capotă, pentru prima dată, o combinaţie de motor pe benzină cu ciclu Atkinson de 2.5 litri, o baterie litiu-ion cu 60 de celule de 1.1 kWh (integrată într-o structură rezistentă, inclusiv la apă, absorbantă de impact, sub podeaua portbagajului), un motor electric și cea mai recentă generație de transmisie Ford power-split. Află mai multe detalii pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram