/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Să pui şenile în loc de roţi pe un Lamborghini Aventador e posibil, însă nu e cea mai bună idee

09 februarie 2021, ora 17:53

Un reportaj despre testele pe zăpadă ale primului Lamborghini Aventador cu şenile în loc de roţi îl prezintă vloggerul James Lucas Condon pe canalul său de YouTube. Acesta susţine că este primul experiment de acest gen din lume şi chiar dacă probele nu s-au soldat cu prea mult succes, creatorii proiectului nu s-au jenat.

Supercarul de 250.000 de dolari a primit nişte şenile care mai au şi o formă neobşinuită în locul unora triunghiulare sau trapezoidale. Pentru a le monta în locul roţilor şi în arcurile originale a fost nevoie de a adăuga şi o serie de elemente personalizate de suspensie. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum a reacţionat automobilul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram