Achită cu STAR Card de la Victoriabank și câștigă cashback garantat și puncte STAR multiplicate. Victoriabank a desemnat câștigătorii primelor patru etape. Avantajele oferite de STAR Card de la Victoriabank.

Promoția STAR Card de la Victoriabank este pe ultima sută de metri. Completează lista câștigătorilor ultimei etape, fii și tu printre beneficiarii acțiunii.  

În prima etapă a promoției învingătorii acesteia deja au obținut 10% cashback garantat. La a doua etapă câștigătorilor li s-au dublat punctele STAR, iar participanților etapelor 3, 4, 5 li s-au oferit șansa multiplicării la 2 a sumei totale a cumpărăturilor efectuate în rate la partenerii STAR Card (maxim 3 000 MDL). 

Victoriabank a premiat câștigătorii primelor patru etape, nouă norocoși au fost deja anunțați pe site-ul băncii. Nu rata ocazia de a fi premiat și de a beneficia de avantajele oferite de cardul de cumpărături în rate STAR Card. 

În perioada 1 februarie – 14 februarie derulează ultima etapă a promoției, în care vor fi selectați trei clienți Victoriabank, ce vor primi în dar suma totală a tranzacțiilor efectuate cu cardul STAR Card integral și/sau în rate la parteneri multiplicată cu 10  maxim 30,000 puncte STAR. Se vor include toate tranzacțiile la comercianții parteneri  (utilizând POS) efectuate în perioada 14.12.2020-14.02.2021, indiferent de suma tranzacției. De asemenea vor fi două premii intermediare ce vor consta în valoarea cumpărăturilor multiplicată la 2. 

„Cardul de cumpărături în rate STAR Card are mai multe atuuri și  avantaje. Pe lângă faptul că este un card de credit, ai posibilitatea să câștigi mai mult din banii tăi prin cashback, achitarea cumpărăturilor în rate, dar și acumularea punctelor de loialitate pentru achiziționarea altor produse din rețeaua de parteneri ai Victoriabank”, a declarat Ina Gherman, Director Direcția Carduri.

STAR Card permite achitarea în rate a cumpărăturilor de până la 12 rate cu 0% dobândă, iar la fiecare plată cu STAR Card, acumulezi puncte STAR (1 punct = 1 leu).

Primești bonus 10 puncte STAR, la prima cumpărătură efectuată cu cardul și până la 15% din valoarea bunurilor efectuate la comercianții parteneri: 0.25% din valoarea cumpărăturilor efectuate pe teritoriul Republicii Moldova și 0.1% din valoarea cumpărăturilor efectuate la comercianții din străinătate.

Dacă încă nu ai un STAR Card de la Victoriabank, intră pe www.starcard.md, vezi câte posibilități ratezi și fă rost de unul, chiar acum, online!

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!