/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Angajații Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel au fost vaccinați împotriva COVID-19

10 februarie 2021, ora 10:01

Angajații Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel au fost vaccinați împotriva noului virus COVID-19. Despre aceasta a anunțat Ambasada Republicii Moldova într-o postare pe Facebook. 

„Colectivul Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, de rând cu alte misiuni diplomatice, a participat la campania națională de vaccinare contra COVID-19 cu genericul “pune umărul”, proces organizat de către Ministerul Afacerilor Externe la Statului Israel.
Faptul că colaboratorii diplomatici vor avea imunitate contra COVID-19, va contribui la activitatea cotidiană neîntreruptă a misiunii diplomatice, dar și la securitatea sănătății cetățenilor Republicii Moldova, care zilnic interacționează cu personalul Ambasadei”, se arată în postarea instituției.

În Israel vaccinarea, pornită ca peste tot cu persoanele mai în vârstă, a început la 19 decembrie, cu vaccinul Pfizer. Israelul se clasează în topul țărilor cu cea mai mare rată de vaccinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram