/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Premieră în detalii: Noul Audi e-tron GT quattro – ce oferă în schimbul a 100.000 de euro

missing
10 februarie 2021, ora 09:38

În seara zilei de ieri, Audi şi-a prezentat propria ofertă electrică în segmentul maşinilor gran turismo. Noul e-tron GT a fost dezvoltat în paralel cu Porsche Taycan şi împart împreună aceeaşi platformă tehnică PPE (Premium Platform Electric), deşi setările au fost aranjate diferit.

Este un coupe cu patru portiere. Măsoară 4.99 x 1.96 x 1.41 x 2.90 metri în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament. Linia sa de acoperiş este mai mică cu 17 mm decât cea a unui A7 Sportback. Volumul portbagajului îi este de 405 litri, sub capotă mai există un spaţiu de 85 de litri. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram