În timp ce Mercur Retrograd se află în cea de a doua săptămână de concurs unde premiul este un televizor, câștigătoarea din prima săptămână a fost și și-a ridicat premiul de la partenerii noștri – magazinul Enter. Mașina de spălat a mers acasă la Silvia Panfil.

Tânăra spune că nu s-a așteptat să fie câștigătoarea, însă este nespus de bucuroasă fiindcă are nevoie de o mașină de spălat. „Mulțumesc echipei pentru acest cadou minunat”, spune Silvia precizând că nu prea participă la concursuri, însă a zis să-și încerce norocul și „a fost cu succes. M-am bucurat nespus de mult pentru că am nevoie de așa un dar”, ne mai spune tânăra.

Între timp, concursul la Mercur Retrograd continuă, iar în această săptămână participanții au șansa să câștige un televizor. Pentru a-l câștiga trebuie să intrați pe pagina de facebook a Mercur Retrograd și să urmați pașii:

🔻 dă like la Mercur Retrograd și Enter
🔻 etichetează oamenii tăi dragi, în comentariile ACESTEI POSTĂRI!
🔻 câștigătorul va fi ales JOI în emisie directă.

* Asigurați-vă că ați îndeplinit toate REGULILE CONCURSULUI pentru a nu fi eliminat din lista participanților și că numele dumneavoastră este scris corect pe rețelele de socializare. Premiul va fi eliberat doar pe baza buletinului de identitate!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!