/VIDEO/ A participat la concursul Mercur Retrograd și a câștigat o mașină de spălat. Cine este norocoasa

10 februarie 2021, ora 12:13

În timp ce Mercur Retrograd se află în cea de a doua săptămână de concurs unde premiul este un televizor, câștigătoarea din prima săptămână a fost și și-a ridicat premiul de la partenerii noștri – magazinul Enter. Mașina de spălat a mers acasă la Silvia Panfil.

Tânăra spune că nu s-a așteptat să fie câștigătoarea, însă este nespus de bucuroasă fiindcă are nevoie de o mașină de spălat. „Mulțumesc echipei pentru acest cadou minunat”, spune Silvia precizând că nu prea participă la concursuri, însă a zis să-și încerce norocul și „a fost cu succes. M-am bucurat nespus de mult pentru că am nevoie de așa un dar”, ne mai spune tânăra.

Între timp, concursul la Mercur Retrograd continuă, iar în această săptămână participanții au șansa să câștige un televizor. Pentru a-l câștiga trebuie să intrați pe pagina de facebook a Mercur Retrograd și să urmați pașii:

???? dă like la Mercur Retrograd și Enter
???? etichetează oamenii tăi dragi, în comentariile ACESTEI POSTĂRI!
???? câștigătorul va fi ales JOI în emisie directă.

* Asigurați-vă că ați îndeplinit toate REGULILE CONCURSULUI pentru a nu fi eliminat din lista participanților și că numele dumneavoastră este scris corect pe rețelele de socializare. Premiul va fi eliberat doar pe baza buletinului de identitate!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram