Un bărbat de 75 de ani, condamnat la închisoare pentru viol în Israel, a fost reținut în Republica Moldova. „Acesta se ascundea pe teritoriul Republicii Moldova de opt ani, cu acte de identitate false ale Republicii Bulgaria”, spun polițiștii.

Potrivit informațiilor, bărbatul urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată, pentru a fi confirmat mandatul de arest internațional și ulterior să fie pregătite actele pentru extrădarea acestuia în Israel, unde își va ispăși pedeapsa.

Acțiunile de investigare s-au desfășurat în colaborare cu atașatul Poliției și al Ministerului de Securitate Publică din Statul Israel pentru statele membre CSI și țările Baltice.

Acesta este cetățean al Israelului și a fost condamnat la 42 de ani de detenție pentru viol, hărțuire sexuală și fapte indecente în timp ce deținea o funcție publică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!