/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Condamnat la închisoare pentru viol în Israel, un bărbat de 75 de ani a fost reținut în R. Moldova

10 februarie 2021, ora 10:54

Un bărbat de 75 de ani, condamnat la închisoare pentru viol în Israel, a fost reținut în Republica Moldova. „Acesta se ascundea pe teritoriul Republicii Moldova de opt ani, cu acte de identitate false ale Republicii Bulgaria”, spun polițiștii.

Potrivit informațiilor, bărbatul urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată, pentru a fi confirmat mandatul de arest internațional și ulterior să fie pregătite actele pentru extrădarea acestuia în Israel, unde își va ispăși pedeapsa.

Acțiunile de investigare s-au desfășurat în colaborare cu atașatul Poliției și al Ministerului de Securitate Publică din Statul Israel pentru statele membre CSI și țările Baltice.

Acesta este cetățean al Israelului și a fost condamnat la 42 de ani de detenție pentru viol, hărțuire sexuală și fapte indecente în timp ce deținea o funcție publică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram