În plenul Parlamentului vor fi organizate audieri și pe subiectul „Areinei Chișinău”. Propunerea fracțiunii Platforma Demnitate și Adevăr a fost votată astăzi de către deputați. 

La audieri în Legislativ va trebui să se prezinte reprezentanții Procuraturii Generale și ministrul Economiei.

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a declarat că trebuie să fie cunoscut faptul dacă în cazul Arenei Chișinău este pornit un dosar penal.

Anterior, Arena Chișinău a fost transmisă din gestiunea Ministerului Educației Culturii și Cercetării (MECC) în gestiunea Agenției Proprietăți Publice, subordonată Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI). O decizie în acest sens a fost luată în noiembrie 2019.

Costul total al proiectului de construcție a Arenei Chișinău este de 43 de milioane de euro. Acesta urma să fie finalizată până la mijlocul lunii octombrie 2019, dar termenul a fost extins.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!