/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Audieri în Parlament privind situația de la Arena Chișinău

11 februarie 2021, ora 10:59

În plenul Parlamentului vor fi organizate audieri și pe subiectul „Areinei Chișinău”. Propunerea fracțiunii Platforma Demnitate și Adevăr a fost votată astăzi de către deputați. 

La audieri în Legislativ va trebui să se prezinte reprezentanții Procuraturii Generale și ministrul Economiei.

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a declarat că trebuie să fie cunoscut faptul dacă în cazul Arenei Chișinău este pornit un dosar penal.

Anterior, Arena Chișinău a fost transmisă din gestiunea Ministerului Educației Culturii și Cercetării (MECC) în gestiunea Agenției Proprietăți Publice, subordonată Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI). O decizie în acest sens a fost luată în noiembrie 2019.

Costul total al proiectului de construcție a Arenei Chișinău este de 43 de milioane de euro. Acesta urma să fie finalizată până la mijlocul lunii octombrie 2019, dar termenul a fost extins.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram