„Drumul spre libertate. Harry & Megan”. Este cartea care a fost lansată recent și se vrea a fi o bibliografie neoficială a cuplului regal, având în vedere că a fost scrisă de către doi jurnaliști care au avut acces privilegiat la evenimentele care se întâmplau în Familia Regală.

Astfel, este descrisă povestea celor doi încă de la primele întâlniri romantice și până în prezent, când au ales „calea libertății”, o viață fără constrângeri, pe care au așteptat-o cu nerăbdare, notează Agerpres.

Cartea este scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand.

La scurt timp după nunta regală și venirea pe lume a primului lor copil, Ducii de Sussex au hotărât să își continue viața separat și chiar să se retragă din îndatoririle regale. Motivele? Au fost mai multe, însă principalul a fost reprezentat de dorința presei de a prezenta lucrurile într-un mod denaturat, ceea ce afecta proaspăta familie.

Nunta regală a avut loc sâmbătă, 19 mai 2018, la Capela St. George de la Castelul Windsor.  Ulterior, pe data de 6 mai 2019, s-a născut Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințului Harry.

În 2020, cuplul și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și de a-și împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!