/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Drumul spre libertate. Harry & Megan” - cartea despre povestea cuplului regal, care a fost scrisă de doi jurnaliști

11 februarie 2021, ora 14:37

„Drumul spre libertate. Harry & Megan”. Este cartea care a fost lansată recent și se vrea a fi o bibliografie neoficială a cuplului regal, având în vedere că a fost scrisă de către doi jurnaliști care au avut acces privilegiat la evenimentele care se întâmplau în Familia Regală.

Astfel, este descrisă povestea celor doi încă de la primele întâlniri romantice și până în prezent, când au ales „calea libertății”, o viață fără constrângeri, pe care au așteptat-o cu nerăbdare, notează Agerpres.

Cartea este scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand.

La scurt timp după nunta regală și venirea pe lume a primului lor copil, Ducii de Sussex au hotărât să își continue viața separat și chiar să se retragă din îndatoririle regale. Motivele? Au fost mai multe, însă principalul a fost reprezentat de dorința presei de a prezenta lucrurile într-un mod denaturat, ceea ce afecta proaspăta familie.

Nunta regală a avut loc sâmbătă, 19 mai 2018, la Capela St. George de la Castelul Windsor.  Ulterior, pe data de 6 mai 2019, s-a născut Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințului Harry.

În 2020, cuplul și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și de a-și împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram