/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/Horoscop 11 februarie/ Taurii vor afla mai multe noutăți

11 februarie 2021, ora 07:12

Horoscop Berbec – 11 februarie 2021: Este o zi deosebit de interesantă, în care poți descoperi soluții pentru probleme care te frământă de mai mult timp. Un prieten va avea ocazia să îți confirme locul special pe care-l ocupă în viața ta.

Horoscop Taur – 11 februarie 2021: Se anunță noutăți mai puțin obișnuite la locul de muncă, o schimbare în rândul superiorilor sau în relațiile tale cu aceștia. Ar fi bine să fii rezervat, indiferent ce ți se pare că vei putea obține pe această cale.

Horoscop Gemeni – 11 februarie 2021: Se conturează idei noi sau idei mai vechi pe care acum le vezi cu alți ochi. Pe baza acestora poți construi planuri diferite de cele de până acum.

Horoscop Rac – 11 februarie 2021: Cauți soluții pentru a te simți protejat de orice fel de lipsuri, mai ales cele financiare. Bine ar fi să ai măsură în tot ce planifici în acest domeniu, ca să nu te trezești mai târziu cu ajustări obligatorii.

Horoscop Leu – 11 februarie 2021: Este important să ții cont de părerile partenerilor de orice fel, în special ale partenerului de cuplu. Ar fi bine să citești printre rânduri, dacă vorbele nu spun mare lucru.

Horoscop Fecioară – 11 februarie 2021: Sunt posibile noutăți care te vor surprinde plăcut la locul de muncă sau în legătură cu evoluția stării tale de sănătate. Este important să fii deschis la nou, dar să nu uiți nici de experiențele acumulate.

Horoscop Balanță – 11 februarie 2021: Sfera sentimentală trece printr-o etapă revoluționară, așa că se poate spune că în inima ta se face primăvară mai devreme. Nevoia de a trăi sincer sentimentele frumoase poate deveni copleșitoare.

Horoscop Scorpion – 11 februarie 2021: Ai putea fi surprins de planurile pe care și le face cineva din familie, fără să se consulte cu nimeni. Reacțiile tale preferate pot provoca conflicte de care nimeni nu are nevoie.

Horoscop Săgetător – 11 februarie 2021: Intri în contact cu oameni noi, cu idei noi, cu altfel de abordări ale problemelor cu care te confrunți de ceva vreme. Ingeniozitatea este la ordinea zilei și te poate ajuta mai mult decât crezi.

Horoscop Capricorn – 11 februarie 2021: Planurile tale, cele menite să îți aducă mai mulți bani în bugetul personal, sunt riscante și cam fanteziste. Bine ar fi să îți temperezi aceste tendințe, mai ales dacă ai în vederea resursele altora.

Horoscop Vărsător – 11 februarie 2021: Te înnoiești astăzi pe mai multe planuri, dar cea mai importantă schimbare o poți observa în interior, acolo unde vei constata o revigorare, o renaștere a speranței și a dorinței de a te bucura de viață.

Horoscop Pești – 11 februarie 2021: Ceea ce aduce această zi seamănă cu o avalanșă, de informații, de idei noi, de intuiții speciale și de gânduri inspirate care te vor ajuta să faci schimbările dorite în propria viață.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram