/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Peugeot Sport şi-a prezentat echipa de piloţi care vor concura în campionatul FIA WEC

missing
11 februarie 2021, ora 09:18

După ce a dezvăluit primele imagini cu prototipul unui viitor Hypercar și a prezentat specificațiile tehnice ale trenului de rulare LMH, PEUGEOT Sport are plăcerea să anunțe numele celor șapte piloți ce vor apăra culorile mărcii în cadrul Campionatului Mondial de Anduranță FIA (FIA WEC) și al Cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Toți cei șapte au experiență în cursele de Formula 1 și/sau Campionatul Mondial de Anduranță. Unii sunt chiar foști coechipieri, în timp ce alții au legături strânse în viața de zi cu zi sau se antrenează împreună. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram