/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră: Noul Citroen C3 Aircross facelift

missing
11 februarie 2021, ora 17:47

Produs în 330.000 de unități de la lansarea sa, la finalul anului 2017, C3 Aircross își continuă ofensiva pe un segment extrem de competitiv. Clienții au fost atrași instant de designul asertiv, atrăgător și ultra-personalizabil, de spațiul interior și de modularitatea de neegalat.

Interesant este că cei mai mulți dintre aceștia au optat pentru versiuni premium (62% în versiunea Shine), dovadă a puterii de atracție a SUV-ului. Acum însă a fost restilizat, cu o personalitate și mai distinctivă și un plus de modernitate și confort la bord, pentru o stare de bine amplificată. Află mai multe despre model pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram