/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Șah la regină”. Pavel Filip anunță că va discuta noile circumstanțe cu echipa PDM

missing
11 februarie 2021, ora 13:19

După ce astăzi liderul PSRM,Igor Dodon, a anunțat că o înaintează pe Mariana Durleșteanu la funcția de prim-ministru și vrea o majoritate parlamentară formată din 51 de deputați, liderul PDM, Pavel Filip, a declarat că „noile circumstanțe cu echipa noastră”.

„Șah la regină. În timp ce în Parlament are loc spectacolul „Guvernul care nu vrea să fie votat”, în culise nu se stă degeaba. Avem un nou potențial candidat la funcția de prim-ministru. Urmează să discutăm noile circumstanțe cu echipa noastră. Regret că deși, prin retragerea noastră de la guvernare, am oferit posibilitatea instalării unui guvern anti-criză, această ocazie a fost zădărnicită și deja ratată. E clar că, după ultimele anunțuri, povestea pescarului și peștișorului de aur se apropie de sfârșit, adică suntem tot mai aproape să revenim la covata spartă”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Partidul „ȘOR” și Platforma parlamentară „Pentru Moldova” au anunțat că sunt gata să semneze în favoarea desemnării Marianei Durleșteanu în calitate de candidat pentru funcția de prim-ministru.

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a declarat pentru tv8.md că va discuta acesta subiect cu colegii.

Amintim că liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat astăzi că o înaintează pe Mariana Durleșteanu, fostă ministră a Finanțelor în Guvernul Greceanîi, la funcția de prim-ministră și lansează inițiativa de formare a unei majorități parlamentare

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram