/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Jaf în plină stradă la Buiucani! Trei minori s-au apropiat de un băiat de 11 ani și i-au furat telefonul

11 februarie 2021, ora 11:44

Doi minori, în vârstă de 16 ani, locuitori a Capitalei, au fost reținuți de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectați de comiterea unui jaf stradal.

Dispeceratul inspectoratului de Poliție Buiucani, a fost sesizat pe data de 01 februarie, de către mama unui minor de 11 ani, care a declarat că băiatul în timp ce se întorcea de la școală pe str. V. Belinschi, a fost jefuit de către doi indivizi.

La fața locului, băiatul a comunicat că în timp ce se mergea pe jos spre casă, cei doi suspecți i-au sustras telefonul mobil de model ,,Huawei”, după care au fugit. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 2 000 lei.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, suspecții au fost reținuți și escortați la Inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind cercetați penal pentru o serie de furturi și jafuri. La moment sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea unui jaf stradal. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia ei riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram