/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ „Să nu mă recunoască”. Mărturiile tânărului care și-a pus o perucă pe cap și a furat mai multe gadget-uri dintr-un magazin din Criuleni

11 februarie 2021, ora 15:40

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat că a furat mai multe gadgeturi dintr-un magazin.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 februarie, în jurul orei 2, iar momentul spargerii a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului.

În imagini se vede cum tânărul deghizat sparge geamul magazinului și sustrage mai multe gadgeturi din vitrină, cauzând un prejudiciu material în sumă aproximativă de 25.300 de lei.

Tânărul, originar din raionul Criuleni, se ascundea la un prieten, în satul Ohrincea, același raion. Anterior a fost judecat pentru deținere, întrebuințare și comercializare a substanțelor narcotice în proporții deosebit de mari.

În cadrul măsurilor întreprinse s-a reușit identificarea și ridicarea bunurilor sustrase, pe care suspectul reușise prin intermediul anunțurilor plasate pe internet să le scoată în vânzare.

Tânărul și-a recunoscut vina și cooperează cu organul de urmărire penală. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu  închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram