/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Horoscop/ Ce îți rezervă astrele pentru acest sfârșit de săptămână

missing
12 februarie 2021, ora 08:18

Horoscop 12 februarie 2021. Ce zodii au o zi excelentă și beneficiază de bani și de liniște. Astrologii vin cu vești inedite pentru fiecare nativ. Dar să amintim și care sunt numerele norocoasei ale zilei, iar acestea sunt: 1,12,23, 44, 46, în timp ce culorile care-ți fac ziua absolut superbă sunt: roz și roșu.

Berbec

Pentru Berbeci, aceștia au multe gânduri care îi preocupă mai mult decât ar trebui, iar asta le poate distrage atenția de la lucrurile cu adevărat importante. Să nu ezite să discute și cu alte persoane sau să răspundă la telefon, întrucât ideile noi bune vin de la celelalte persoane.

Taur

Pentru Tauri, proiectele și ideile care implică străinătatea le pot aduce beneficii. Ori că este vorba despre un plan de călătorie sau de o activitate de muncă, să nu ezite să își urmărească interesele și să meargă mai departe.

Gemeni

Pentru Gemeni, azi e o zi bună ca să se gândească cum să facă o surpriză plăcută persoanei iubite ori unui prieten drag. Poate că o călătorie le-ar face bine și i-ar ajuta să mai scape de stresul din ultima perioadă.

Rac

Pentru Raci, după o așa săptămână, în sfârșit pot să înceapă să își pună ordine în gândurile și în emoțiile lor. În ce privește partea financiară, e bine să se organizeze așa încât să obțină satisfacții, dar să și păstreze niște bani la o parte.

Leu

Pentru Lei, din punct de vedere financiar este posibil să aibă parte de un câștig sau de niște bani pe care acum pot să îi folosească. Acest lucru îi poate ajuta mai ales din punct de vedere moral.

Fecioară

Pentru Fecioare, dacă nu au observat până acum faptul că atunci când sunt într-o stare bună lucrează mai eficient și își termină treburile mai ușor, e timpul să o facă. Poate că au nevoie de un pic de liniște în același timp, ca să reușească să își adune gândurile.

Balanță

Pentru Balanțe, anumiți oameni din preajma lor se pot afla într-un moment mai dificil și au nevoie de ajutorul lor ca să reușească să treacă peste niște blocaje sau probleme și să vadă lucrurile care chiar contează. Să nu ezite să ajute!

Scorpion

Dacă aveți de prezentat un proiect sau încercați să rezolvați niște treburi restante este important să fiți atenți la detalii și să analizați totul înainte.

Săgetător

Energia de astăzi te face să fii generos în atitudine, iar prietenii te pot ajută să te binedispui. Ai încredere în originalitatea ta și în modul tău de a gândi, dar nu uită că trebuie să ai acel gram de credință pentru a reuși.

Capricorn

Ai încredere în ține, iar asta te poate ajută să îți depășești limitele și chiar să faci imposibilul. Nu uită să ai acest strop de credință că totul va fi bine în sufletul tău, pentru că el este cel care te ajută.

Vărsător

Cei din jur îți solicită prezența și se simt bine în preajma ta. Încearcă să eviți a face analiză vieților celorlalți, pentru că nici nu te va ajută să te simți mai bine și nici nu-ți va aduce liniștea pe care o cauți.

Pești

Cât mai multe exerciții și o dietă echilibrată te vor ajuta să te simți în plină formă în perioada următoare. Încearcă să nu dai o așa mare atenție detaliilor și să vezi ceea ce contează cu adevărat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram