/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Bugatti Chiron Sport "Alice" – cadou de la soț pentru soția iubită

missing
14 februarie 2021, ora 13:23

Fiecare nou automobil Bugatti care părăsește atelierul din Molsheim este creat cu același nivel de atenție, îngrijire și măreție atemporală care definește fiecare mașină hiper sport fabricată de marca franceză de lux.

Cu toate acestea, în toată lumea nu veţi găsi două modele care să fie la fel. Toți clienții companiei sunt ghidați prin călătoria unică de personalizare pentru a-și crea visul. Lista posibilităților de specificații şi personalizate este aproape interminabilă. Citeşte articolul mai departe, vezi mai multe imagini şi află cât minim l-a costat pe soţ maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram