/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Elon Musk îi face o invitație surprinzătoare lui Vladimir Putin pe Clubhouse

missing
14 februarie 2021, ora 16:36

Elon Musk atrage din nou atenția. El l-a întrebat pe președintele rus Vladimir Putin dacă vrea să discute cu el pe Clubhouse, cea mai la modă reţea de socializare din ultima vreme.

Astfel, Musk găsește o nouă formă de promovare a aplicației care a devenit favorita lui în ultima vreme.

Musk a postat întrebarea direct pe contul oficial de Twitter al președintelui Rusiei: „Ai dori să mi te alături la o conversație pe Clubhouse?”. Întrebarea a fost urmată de un tweet complet în limba rusă: „Ar fi o mare onoare să vorbesc cu tine”.

Nu este clar motivul pentru care Musk a fost interesat să discute cu președintele rus sau dacă a primit vreun răspuns, scrie foxbusiness.com.

De la lansarea sa cu mai puțin de un an în urmă, Clubhouse a atras atenția imediat marilor companii din industria tehnologiei. De altfel, a ajuns la un nivel de popularitate atât de crescut în China, încât guvernul a decis blocarea aplicației.

Clubhouse este o aplicație mobilă care funcționează ca o rețea de socializare, cu mesaje vocale și este accesibilă doar dacă primești o invitație de la cineva care deja o folosește, și deocamdată, doar dacă ai un iPhone. Aplicația vă permite să începeți sau să ascultați conversații pe o varietate de subiecte, de la tehnologie la sport, parenting, literatură, etc. Nu sunt postări cu fotografii sau videoclipuri – doar imaginile de profil ale oamenilor și vocile lor. Conversațiile pot fi private, cum ar fi un apel telefonic, sau pot include mii de oameni care pot asculta o conferință.

Aplicația Clubhouse fost lansată în aprilie, 2020, iar în mai avea doar 1.500 de utilizatori și valora 100 milioane de dolari. La sfârșitul anului trecut, era utilizată de circa 600 000 de oameni, iar începând cu 1 februarie 2021, Clubhouse are 2 milioane de utilizatori și valorează 1 miliard de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram