/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 15 februarie/ Racii vor avea o zi dinamică

missing
15 februarie 2021, ora 07:55

Horoscop Berbec – 15 februarie 2021: Te grăbești cu toate, de la vorbă la mers, și ar fi păcat să strici ce întâlnești în cale din acest motiv. Mai bine te calmezi din când în când și încerci să evaluezi corect situațiile și pe cei implicați.

Horoscop Taur – 15 februarie 2021: Ritmul pe care ți-l impun ceilalți nu ți se potrivește deloc, dar ar fi frumos să exprimi acest lucru într-o manieră cât mai constructivă, ca să obții efectul dorit.

Horoscop Gemeni – 15 februarie 2021: Îți este pe plac vraiștea care se creează pentru că faci trecerea rapid de la o idee la alta, de la un proiect la altul, dar nu toți cei din jurul tău pot funcționa eficient în acest cadru.

Horoscop Rac – 15 februarie 2021: Se anunță o zi dinamică și cu multe situații care evoluează așa cum ai dorit, dar care se și întorc, se schimbă pe neprevăzute. Ar fi bine să fii pregătit și pentru astfel de întorsături și să-ți păstrezi calmul.

Horoscop Leu – 15 februarie 2021: Unele lucruri merg mai bine decât te așteptai, altele mai prost, dar ar fi bine să îi lași pe cei din jur în voia lor. Chiar dacă încerci să le forțezi mâna, justificat, nu vei obține mare lucru.

Horoscop Fecioară – 15 februarie 2021: Apare o rază de soare, de la cineva din familie, dar și o umbră întunecată de la serviciu sau în legătură cu starea de sănătate, a ta sau a unui apropiat. Asta înseamnă că te așteaptă o zi solicitantă.

Horoscop Balanță – 15 februarie 2021: Găsești motive să zâmbești, dar și destule motive să te încrunți. Dacă nu rămâi blocat într-o ipostază anume, vei reuși să înveți mai multe despre toleranță.

Horoscop Scorpion – 15 februarie 2021: O zi destul de amestecată, în care va conta foarte mult cât de inspirat vei fi și cât de dornic ești să faci lucruri bune. Dacă vei dori doar să-ți iasă anumite lucruri, vei rămâne doar cu ele.

Horoscop Săgetător – 15 februarie 2021: Ești dornic de liniște și de armonie în casă, dar acestea nu pot fi obținute ușor, cer un preț pe măsura valorii lor. Mai întâi, trebuie să te implici în rezolvarea unor probleme care provoacă dezechilibru.

Horoscop Capricorn – 15 februarie 2021: Vestea bună este că te poți bucura din nou de sprijinul unei persoane de care chiar aveai nevoie. Vestea rea poate veni de la un alt apropiat, care te tratează cu un refuz.

Horoscop Vărsător – 15 februarie 2021: Este important să vrei să fii tu factorul de echilibru, indiferent în ce mediu te afli, să oferi tu un exemplu de lucru bine făcut și nu numai.

Horoscop Pești – 15 februarie 2021: Te bazezi doar pe tine, ceea ce e un lucru bun, dar asta nu ar trebui să ducă la o închidere față de experiențe care îți sunt necesare, cum ar fi normalizarea relațiilor cu superiorii.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram