Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 15 februarie 2021, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (25-27 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de director de producție la compania Go&Create SRL care își desfășoară activitatea în orașul Chișinău.

Candidatul perfect are ca sarcini managamentul general al activităților de producție, organizare și controlul produselor fabricate. La baza cerințelor stă cunoașterea limbii ruse și ucrainești.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de tehnician la reglarea utilajelor și controlor calitate la SRL Whetec, care are ca domeniu de activitate producerea de fire și cabluri izolate. Pentru aceste 2 locuri vacante se oferă 19 mii lei. Locurile de muncă sunt în orașul Strășeni.

Cîte 18 mii lei se oferă pentru 4 persoane care vor activa în sudul țării și au cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locurile vacante sunt ofertate de compania turcească „Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi” SRL. Compania oferă transport, mîncare și cazare la necesitate.

Spitalul Clinic Militar Central este în căutare de medici, asitent medical superior și șef serviciu de spitalizare. Pentru aceste funcții vacante se acceptă personal cu experiență și se oferă salarii în mărime de 13-17 mii lei.

Compania Danube Oil Company SRL oferă cîte 17 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Compania elvețiană își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. La fel, 17 mii lei vor fi venit lunar pentru  un manager proiecte de construcție din orașul Chișinău.

16 mii lei vor fi oferiți pentru un mecanic auto, tehnolog în alimentația publică și un manager din orașul Chișinău. Toate locurile de muncă vacante e necesar să fie ocupate de persoane cu experiență în domeniu. Pentru mai multe oferte accesați site-ul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

TV8 își extinde echipa și angajează reporteri. Cum poți deveni colegul nostru

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!