/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ După 11 luni, campionatul nostru de futsal și-a reluat activitatea

missing
15 februarie 2021, ora 19:47

După o pauză de 11 luni, campionatul nostru de futsal și-a redeschis ușile, doar că meciurile au avut loc fără spectatori. Favoritele Balkan și Dinamo au obținut victorii convingătoare. Iar un jucător a reușit o performanță frumoasă, marcând tocmai cinci goluri.

S-a dat start campionatului național de futsal. Prima etapă s-a jucat chiar de ziua îndrăgostiților, pe arena de la Ciorescu. În meciul de debut, Balkan Pharmaceuticals a obținut o victorie clară, contra lui Sporting Nisporeni – una dintre debutante. A fost 7 la 2, iar cinci dintre goluri au fost marcate de internaționalul Constantin Niță.

Victorie și pentru Dinamo. Nicolaiciuc și gașca au trecut de Steaua cu 6 la 3. Scorul etapei îi aparține Olimpiei, care a trecut cu 6 la 0 de cei de la Next. Corneliu Păvălachi a reușit un hattrick.

În același timp, Clic-Media a trecut cu 7 la 2 de Sportul Studențesc ULIM, iar Nistru s-a impus la limită, cu 4 la 3, în fața lui Rîmbcom. Astfel, după prima etapă, conduce Olimpia, cu un golaveraj de +6. În lista marcatorilor, lider este Constantin Niță, cu cinci goluri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram