După o pauză de 11 luni, campionatul nostru de futsal și-a redeschis ușile, doar că meciurile au avut loc fără spectatori. Favoritele Balkan și Dinamo au obținut victorii convingătoare. Iar un jucător a reușit o performanță frumoasă, marcând tocmai cinci goluri.

S-a dat start campionatului național de futsal. Prima etapă s-a jucat chiar de ziua îndrăgostiților, pe arena de la Ciorescu. În meciul de debut, Balkan Pharmaceuticals a obținut o victorie clară, contra lui Sporting Nisporeni – una dintre debutante. A fost 7 la 2, iar cinci dintre goluri au fost marcate de internaționalul Constantin Niță.

Victorie și pentru Dinamo. Nicolaiciuc și gașca au trecut de Steaua cu 6 la 3. Scorul etapei îi aparține Olimpiei, care a trecut cu 6 la 0 de cei de la Next. Corneliu Păvălachi a reușit un hattrick.

În același timp, Clic-Media a trecut cu 7 la 2 de Sportul Studențesc ULIM, iar Nistru s-a impus la limită, cu 4 la 3, în fața lui Rîmbcom. Astfel, după prima etapă, conduce Olimpia, cu un golaveraj de +6. În lista marcatorilor, lider este Constantin Niță, cu cinci goluri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!