social

/FOTO/ Operațiune SMURD: O femeie care a fost rănită într-un accident în România, adusă la Chișinău

16 februarie 2021, ora 09:06
Distribuie:

O femeie de 38 de ani, care a fost rănită într-un accident în România, a fost adus în Republica Moldova de un echipaj SMURD. Operațiunea s-a desfășurat ieri și victima a fost preluată de la un spital din orașul Bârlad. 

Potrivit informațiilor, echipa de medici și paramedici, cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă, a preluat femeia din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Elena Beldiman din Bârlad și a adus-o în siguranță la Chișinău.

Pe parcursul drumului pacienta a fost strict monitorizată de medicii și paramedicii SMURD din Republica Moldova, fără ca aceasta să suporte complicații.

Femeia a suportat politraumatism în urma unui accident care avut loc pe 11 februarie curent.

Conform datelor IGSU de la începutul anului 2021, aceasta este a treia intervenție transfrontalieră SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram