/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 16 februarie/ Taurii vor avea o zi senină. Ce condiție trebuie să respecte

missing
16 februarie 2021, ora 07:50

Horoscop Berbec – 16 februarie 2021: Ai ocazia, rară, de a depăși anumite obstacole interioare care te-au împiedicat să te dezvolți într-o direcție specială, una către care ai simțit întotdeauna o chemare puternică.

Horoscop Taur – 16 februarie 2021: Poate fi o zi mai senină, cu condiția să nu te amesteci prea mult în treburile celor din jur, în special dacă sunt asociați, parteneri de afaceri sau membri ai familiei.

Horoscop Gemeni – 16 februarie 2021: Ai șansa de a evalua mai bine un proiect anume, de a trece peste anumite lipsuri, de moment, și de a descoperi că poți colabora foarte bine cu apropiații tăi.

Horoscop Rac – 16 februarie 2021: Chiar dacă nu știi foarte clar încotro te va duce o anume decizie despre care știi deja că e bună, intuiția te poate ajuta foarte mult să nu te răzgândești sau să nu te îndoiești prea mult.

Horoscop Leu – 16 februarie 2021: Revii la gânduri mai bune în legătură cu propriul viitor, cu anumite planuri, dar și cu persoanele care fac parte din aceste proiecte, ceea ce e un lucru cu adevărat bun.

Horoscop Fecioară – 16 februarie 2021: Reușești să exprimi mai clar ideile pe care le ai despre bunul mers al unui proiect de care depinde întregul grup din care faci parte și vei reuși să inspiri încrederea de care ai nevoie acum.

Horoscop Balanță – 16 februarie 2021: Ai curajul necesar pentru a asculta idei noi, care contrazic unele dintre cele mai intime convingeri de-al tale. Problema e să nu te lași atras prea tare de aceste idei și să dărâmi ce ai construit până acum.

Horoscop Scorpion – 16 februarie 2021: Ai șansa de a descoperi o adevărată comoară care nici nu era prea departe de tine. Aceasta se află în oamenii la care apelezi doar atunci când ți-e cu adevărat greu.

Horoscop Săgetător – 16 februarie 2021: Din tot zbuciumul sufletesc din ultima perioadă încep să se decanteze anumite intenții, despre care vei ști sigur că sunt realizabile. Acum ai și experiența necesară.

Horoscop Capricorn – 16 februarie 2021: Cauți liniștea din familie, dar există riscul să provoci noi confruntări, chiar din acest motiv. Poate că cei din jur nu înțeleg foarte bine intențiile tale și ar fi bine să le exprimi cât mai clar.

Horoscop Vărsător – 16 februarie 2021: Ar fi bine să te lămurești tu, mai întâi, să știi ce vrei de la cei din jur și apoi să încerci să le explici și lor. Așa vei mări șansele de succes și vei sta departe de orice motiv de conflict.

Horoscop Pești – 16 februarie 2021: Te costă cam mult și nu doar în bani, ceea ce ai plănuit pentru familie. Poate că costurile cele mai importante sunt chiar cele care se văd, nu pot fi măsurate în vreun fel.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram