/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Reținere în flagrant. Droguri de 200 de mii de lei, găsite într-un automobil care se deplasa pe o stradă din sectorul Rîșcani

16 februarie 2021, ora 11:12

Patru bărbați au fost reținuți în fragrant pe o stradă din sectorul Rîșcani. În timpul verificărilor, în automobilul suspecților  a fost depistat un pachet cu droguri în valoare de peste 200 de mii de lei. 

Indivizii reținuți au vârstele cuprinse între 25 și 40 ani, anterior fiind judecați pentru infracțiuni analogice.

Drogurile depistate în automobil au fost ridicate și sigilate, conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Actualmente, aceștia sunt cercetați pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare” și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram