/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cafeneaua de pe strada Negruzzi din Capitală, care a fost mistuită de flăcări, evacuată

missing
17 februarie 2021, ora 16:56
Cafeneaua de pe streda Negruzzi din capitală, care a fost mistuită de flăcări, este demolată. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a precizat că acolo va fi amenajată o stație de așteptare a transportului public. 
Într-o postare pe Facebook, Ion Ceban a scris că „precizez că documentele permisive ale agentului economic care deţinea respectivul pavilion de 22 de ani, expiră în iunie, curent. Persoana juridică refuză să activeze în această perioadă și autoritățile municipale demolează punctul comercial, înainte de data expirării documentelor”.
Amintim că ieri dimineață, în jurul orei 6 dimineața, o stație de așteptare de pe strada Constantin Negruzzi, dar și cafeneaua de alături, au fost cuprinse de flăcări și au ars ca o torță. La locul incendiului s-au deplasat trei echipaje de salvatori și pompieri, care au reușit să stingă flăcările în decurs de o oră. Potrivit Inspectoratului Național pentru Situații Urgente, nimeni nu a avut de suferi în urma acestui incident.
Foto: Ion Ceban/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram