/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Meteorologii anunță că în această noapte va ninge. Pe drumuri se va forma ghețuș

missing
17 februarie 2021, ora 17:24

Teritoriul Republicii Moldova va fi traversat de un front atmosferic în această noapte, ceea ce va provoca ninsori slabe pe alocuri, spre ziuă acestea treptat vor înceta. Cerul va fi noros spre variabil. Izolat pe drumuri se va semnala ghețuș, precizează meteorologii. 

Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vântul va sufla din nord slab la moderat, ziua pe arii restrânse cu intensificări.

Temperaturile pentru următoarele 24 de ore se vor apropia de normele pentru această perioadă. Deci minima noaptea va oscila între -2ºC şi -7ºC și maxima ziua – între -2ºC şi +3ºC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram