/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Procurorii cer astăzi mandat de arestare pentru directorul adjunct al ANP. De ce este suspectat acesta

missing
17 februarie 2021, ora 10:46

Ședința în care procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) vor cere arest pentru directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Serghei Demcenco, va avea loc astăzi, la ora 12:00, la Judecătoria Chișinău sediul Ciocana. 

Directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Serghei Demcenco, a fost reținut luni, 15 februarie, fiind bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale. 

„Urmărirea penală este în plină desfășurare, iar pentru stabilirea tuturor circumstanțelor faptei urmează să fie efectuat, în continuare, un volum imens de acțiuni de urmărire penală, cu implicarea și suportul altor organe de stat – Serviciul de Informații și Securitate și Inspectoratul Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției al MAI”, se arată într-un comunicat.

Directorul adjunct al ANP riscă până la opt ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram