/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Câțiva elevi de la un liceu din Durlești au dat foc la dezinfectat: O adolescentă de 15 ani a ajuns la spital cu arsuri

missing
18 februarie 2021, ora 15:50

O elevă de 15 ani a ajuns cu arsuri la spital, după ce împreună cu doi colegi de clasă au vrut să facă experimente. Elevii au dat foc la dezinfectantul care se afla pe masa profesoarei.Incidentul a avut loc într-un liceu de la Durlești. 

„Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost sesizat în jurul orei 13:35, precum că o minoră s-a ales cu leziuni corporale. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, șeful de sector, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul cercetărilor polițiștii au stabilit că în caz sunt implicați 3 elevi, doi băieți și o fată, toți cu vârstele de 15 ani”, au spus polițiștii, care au precizat că incidentul a avut loc ieri, 17 februarie.

Elevii se aflau în pauză, când unul dintre băieți a luat dezinfectantul, ce se afla pe masa profesorului, și a turnat lichidul pe o bancă, iar celălalt a dat foc.

„Adolescenta, care a suferit arsuri, filma toată această scenă. La scurt timp aceștia au mai turnat lichid peste flacăra aprinsă, iar în rezultat flacăra s-a extins provocându-i minorei leziuni”, au precizat polițiștii care au intervenit.

Minorei imediat i s-au acordat îngrijiri medicale, ulterior ea fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Administrația instituției spune că elevii au o reușită școlară bună.

Potrivit informațiilor, minorii implicați, cât și familiile lor, nu au fost în vizorul poliției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram