/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Ford Puma echipat cu motorul EcoBoost Hybrid de un litru poate fi acum combinat cu o cutie automată

missing
18 februarie 2021, ora 09:05

Ford introduce o nouă opțiune de transmisie automată în șapte trepte pentru variantele de motorizare EcoBoost Hybrid, care va permite pentru prima dată șoferilor care doresc o cutie de viteze automată să reducă emisiile de CO2 și să economisească bani folosind tehnologia Ford mild hybrid de 48 de volți.

Disponibilă pe Puma și Fiesta cu motorul EcoBoost Hybrid de 1.0 litri, cutia automată în șapte trepte poate face experiența de condus mai puțin solicitantă, mai ales în trafic, în situațiile frecvente de oprire-pornire. Află mai multe şi care este consumul maşinii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram