/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

La ce se gândesc şoferii moldoveni care ies la depăşire pe contrasens şi mai ales în curbe?

missing
18 februarie 2021, ora 10:46

Depăşirile neregulamentare se află în topul cauzelor generatoare de accidente rutiere. Doar în 2020, pe drumurile naționale au fost comise 429 accidente rutiere soldate cu 106 persoane decedate și 517 traumatizate.

Ca urmare a analizei datelor supuse evidenței se atestă că principalele cauze generatoare a accidentelor rutiere pe traseele naționale se mențin: viteza neadecvată condițiilor, situației rutiere (212 accidente, 55 de morţi şi 254 traumatizați sau circa 49.42% din numărul total al accidentelor rutiere produse pe trasee). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram