/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Primăria Chișinău anunță prima licitație pentru vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului

missing
18 februarie 2021, ora 14:45

Prima licitație funciară, cu strigare, desfășurată în acest an va avea loc mâine, la ora 10:00, pentru vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău. Concursul se va desfășura în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru.

Conform informațiilor, la licitație sunt expuse 15 loturi de pământ cu suprafețe de la 0,01 ha până la 0,29 ha, pentru diverse destinații: construcții sau deservirea obiectivului existent (pentru deținătorii de terenuri adiacente), case de locuit individuale, bază de producere și depozitare, blocuri de locuințe.

Prețul inițial al terenurilor variază de la 150 de mii lei, la patru milioane de lei.

Reprezentanții Primăriei  menționează că pe parcursul anului 2020, municipalitatea a valorificat 15 loturi de pământ din intravilanul municipiului prin licitație funciară cu strigare, în sumă totală de 43,41 milioane lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram