Cetățenii Republicii Moldova care sosesc în România trebuie să stea în continuare în carantină, întrucât țara noastră rămâne în lista galbenă a statelor cu risc epidemiologic ridicat.

Comitetul Național pentru Sănătate Publică a României (CNSU) a publicat pe 19 februarie lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru țara vecină, care prevede zece zile de carantină.

Numărul de infecții cu noul virus este în continuă creștere. Alte 1 340 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate 18 februarie în Republica Moldova. Ministerul Sănătății a anunțat 20 de decese care au fost provocate de noul virus, în ultimele 24 de ore.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 174 155. Din nefericire, 3 717 cetățeni au pierdut lupta cu noul coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!